Релаксираща маска за очи HC1

Създадена за време като това.

Дигиталните устройства са част от ежедневието ни… Прекарваме средно три часа на ден пред екрани. Факт е, че това води до неприятни последици за здравето на очите: сухота, зачервяване, сълзене, умора в очите, размазване на образите. Можем ли да кажем Не на компютрите, таблетите и смартфоните? Та те са част от живота ни! Корейската компания Нуга Бест създаде релаксираща маска за очи HC-1, за да се предпазим и да намалим неблагоприятното въздействие на дигиталните устройства.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ

ТУРМАНИЙ, НАНОДИАМАНТИ § СРЕБРО

По вътрешната страна на маската симетрично са разположени два турманиеви диска, които комфортно прилягат към клепачите на очите. Под тях има три конусообразни турманиеви дискчета, които въздействат на деликатната област под очите. Отстрани симетрично са разположени два диска от нанодиамантен турманий, които въздействат върху зоната на слепоочията. За да се усили ефекта от маската , в основата на тъканта лежат сребърни нишки.

 • ХРАНИ ОЧИТЕ СИ СЪС СВЕТЛИНА

  Един от основните действащи фактори в маската за очи е дълговълновата инфрачервена светлина, която задвижва механизма на регенерация и възстановяване на очите.  Оказва болкоуспокояващо и противовъзпалително въздействие.

 • ДАЙ ПОЧИВКА НА ОЧИТЕ СИ

  Турманият неутрализира вредното въздействие на електромагнитните полета; снема напрежението от мускулите на очите; помага да се преодолее умората.

 • КАЖИ СБОГОМ НА УМОРЕНИЯ ПОГЛЕД

  Като вечен акумулатор, турмалинът зарежда клетките на очите и кожата около тях с енергия.

 • ПРОТИВОАЛЕРГИЧНО & УСПОКОЯВАЩО

  Маската за очи действа като биойонизатор и директно внася електрически заряд . По този начин предизвиква в очите процес на самоочистване и самовъзстановяване. Отрицателните йони в маската за очи действат противоалергично и успокояващо.

СПРИ СЛЕДИТЕ НА ВРЕМЕТО

 • Редовното използване на маската намалява торбичките и тъмните кръгове под очите.
 • Поддържа еластичността на кожата в областта на очите и изглажда финните бръчици.
 • Маската е ефективно средство срещу неестетично отпускане на клепачите.
 • Ежедневното използване на релаксиращата маска за очи задейства процеса на регенерация и възвръща младежкия блясък в очите.

Как да опазим очите си в света на цифровите технологии? Маската за очи на Нуга Бест е иновативен помощник в дигиталния ни свят.

Напиши коментар

Количка

X