Предимства, които убеждават

Защо да изберем апаратния ролков термомасаж на Нуга Бест?
През последните години все повече хора лично се ангажират с поддържане на добро здраве. Благодарение на смарт-масажорите, масажът се превърна от лукс в още един здравословен навик. Автоматични термомасажори, готови да издържат всички предизвикателства, това масажните оборудвания на корейската компания Nuga Medical Co! Умни иновации за здраве и красота.

Високотехнологичен продукт в помощ на човешкото здраве

Автоматичните термомасажори на Нуга Бест предлагат следните предимства.

Има ли ефект?

Каква е ефективността на масажа, вижте на графиките.

N5 ефективно намалява болката и подобрява състоянието на миотрофия при пациенти с лумбални заболявания на гръбначния стълб по време на двуседмичното клинично изпитване.

Графика: Относителен дял на успешно въздействие.

Графика #1

 • A)
  Контролна група
 • Б)
  Експериментална група

Графика #1: Получени резултати след 14 дневни процедури.

Графика #2

 • A)
  Контролна група
 • Б)
  Експериментална група

Графика #2: Получени резултати две седмици след експеримента.

 • Наименование

  Клинично проучване за безопасността и ефективността на комбинаторния стимулатор за домашна употреба, N5, за пациенти с лумбална болка.

 • Критерии

  Мъжете и жените над 20 години, страдащи от болки в гърба, дадоха писмено съгласие за участие в изпитване.

 • Участници

  19 души в ЕГ (Експериментална група използва оборудването N5 в работещ режим) и 19 души в КГ (Контролна група използва неработещ режим на N5).

 • Цел

  Оценка на ефектите от топлинна, масажираща и нискочестотната стимулираща терапии.

Ефективност

Ефективност и оценка на ефективността.
Икона масаж за Нуга Бест

Масажът е равномерен

Силата и въздействието на масажа не зависи от ръката на масажиста, от неговото настроение и квалификация. Масажът на Нуга Бест е равномерен за всички групи мускули, на които е запрограмирано определен тип въздействие. Може автоматично да бъде подбрана дозата и продължителността на масажа.
Икона масаж за Нуга Бест

Масажът е стандартизиран

Масажиращите ролкови системи повишават локалната температура, подобряват кръвообращението и стимулират малките мускули като ги повдигат. Апаратният масаж дава възможност да се обработят предпочитаните участъци със зададена интензивност. Програмираното въздействие гарантира равномерен масаж на всички групи мускули.
Икона масаж за Нуга Бест

Масажът е комфортен

Масажът може да се направи с дрехи, без това да намалява неговата ефективност. Затова този масаж е особено подходящ за хората, които предпочитат между тях и масажиста да има граница.
Икона масаж за Нуга Бест

Масажът е ефективен

Благодарение на оригиналната масажна конструкция, ежедневният масаж на Нуга Бест възстановява баланса в тялото. Масажът намалява мускулната болка, снема спазъма и се подобрява микроциркулацията в повърхностните тъкани. Ефективността на апаратния масаж на Нуга Бест е доказана в Южна Корея, в Германския научно-изследователски център Fraunhofer.
Икона масаж за Нуга Бест

Масажът е безопасен

Силата на въздействието е за сметка на собственото тегло, а това прави масажа особено приятен и безопасен. Няма опасност да се получат синини. За трета поредна година Нуга Бест е избрана от потребителите в Южна Корея и Китай за марка на годината. Автоматичните термомасажори притежават всички сертификати за безопасност и осем патентовани технологии.
Икона масаж за Нуга Бест

Масажът е икономичен и пести средства

Известно е, че ефектът от масажа се съхранява до 72 часа. Затова е необходимо масажите да бъдат системни. Но как да си позволиш два-три масажа в седмицата; как да осигуриш по два масажа за децата си? Инвестицията в автоматичен термомасажор е дългосрочна и оправдана за всеки, който е разбира силата на масажа.
N5 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР

Персонален автоматичен термомасажор – стимулатор N5. Той е всичко, за което сте мечтали! Оборудването N5 превръща масажа от лукс в ежедневен навик за добро здраве! По-близо от всичко до Вас, у дома, за цялото семейство!

N4 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР

Персонален автоматичен термомасажор & стимулатор N4 – четвърто поколение на умния масажор идва с нов дизайн и специална грижа за шията. Комфорт и ефективност; готов да издържи всяко предизвикателство – това е новият термомасажор N4 на Нуга Бест.

Графика #3

A) Контролна група 75%
Б) Експериментална група 77%

Графика #4

A) Контролна група 25%
Б) Експериментална група 31.25%

* Клиничното проучване включва две групи хора с мускулна болка, които са над 20 годишна възраст. Експерименталната група от хора използва основния режим на термомасаж и нискочестотна стимулация, а контролната група – неработещ режим на автоматичния термомасажор-стимулатор N5.

Защо да изберем апаратния ролков термомасаж на Нуга Бест?

Напиши коментар

Количка

X