Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ЗДРАВЕ В ТВОИТЕ РЪЦЕ

август 17 @ 09:00 - август 31 @ 17:00 EEST

Здраве в твоите ръце

Нуга възможности за всеки ден

Здраве в твоите ръце
Защо да изберем апаратния ролков термомасаж на Нуга Бест?
Нуга възможности за всеки ден

Някога в далечна страна живеел мъдър старец, който имал отговор за всеки въпрос. Веднъж едно момче решило да го изпита. Взело в ръката си птичка. Казало си: Ще попитам стареца дали птичката е жива или мъртва. Ако той каже, че е мъртва, ще я пусна и тя ще отлети. Ако каже, че е жива, аз ще я стисна и ще я убия. И в двата случая ще докажа, че той греши. Момчето отишло в дома на мъдреца и му казало: Старче, в ръката си държа птичка. Как мислиш, тя жива ли е или мъртва? Старецът се вгледал в дяволитите очи на момчето и промълвил:
– Арам, птичката е в твоите ръце!

Само от 17 до 31 август 2020 година три Нуга възможности за по-добро здраве!

Изводът е, че ние сме тези, които определяме бъдещето си чрез изборите, които правим днес. Ден след ден и година след година, ние избираме неща, които укрепват здравето ни или такива, които го рушат.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест
Ортопедична възглавница NM30

Предимства за всяка нощ:

 • Подкрепа за шията – Възглавницата се грижи за шията по време на нощния сън като запазва правилната й извивка; предпазва от скованост в мускулите и болки във врата на сутринта. Ергономичният дизайн следва естествените извивки и осигурява опора на шията и главата.
 • Гарантира здравословна среда по време на нощния сън – Инфрачервената топлина подобрява кръвообращението, отрицателните йони снемат стреса и напрежението. Като биомагнит турмания овладява болката. Предпазва от акари.
 • Подобрява качеството на съня – Възглавницата се адаптира към всяка позиция по време на сън и осигурява търсеното удобство.
 • Предпазва от главоболие – Често главоболието е резултат от напрежението в мускулите на шията. Инфрачервената топлина от турмания релаксира мускулите по време на нощния сън.
 • Помага за съхраняване красотата на шията – Турманият забавя проесите на стареене, поддържа еластичността на кожата и предпазва от задълбочаване на повърхностни бръчки. Използвайте я не само през нощта, но и през деня. Може да я поставите и като опора за кръста, докато седите.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест
Релаксираща маска за очи HC1

Предимства за всеки ден, за всяка нощ:

 • Осигурява пълноценна почивка на очите – Турманият неутрализира вредното въздействие на дигиталните устройства върху очите. Инфрачервената топлина “храни” очите като подобрява кръвообращението в тях. Отрицателните йони са естествен антиоксидант и предпазват очите. Като вечен акумулатор, турмалинът зарежда клетките на очите и съдейства за естественото им самовъзстановяване.
 • Преодолява умората в очите и синдрома на компютърно зрение – Като въздейства върху нервните рецептори и мускулите на очите, помага за преодоляване на умората и напрежението.
 • Бърз ефект при сухи очи – като естествен антиоксидант, отрицателните йони предизвикват в очите процес на самоочистване и самовъзстановяване.
 • Иновативна грижа при замъглено или двойно виждане – Често дигиталната умора причинява замъглено виждане, а релаксиращата маска за очи е иновативна възможност за снемане на напрежението.
 • Незабавна помощ при болка в слепоочията – За областта на слепоочията са предназначени два елемената от нанодиамантен турманий, който бързо обезболява и снема напрежението.
 • Спира следите на времето – Турманият има дрениращ ефект, намалява оттоците и тъмните кръгове под очите.
  маската е ефективно средство срещу неестетичното отпускане на клепачите. Дайте почивка на очите си!

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест
Наколенка с турманий и сребро TJ1

Предимства, които убеждават:

 • Специфичната Х-образна кройка осигурява стабилност и комфорт при движение; способства за намаляване на болката и поддържа коляното.
 • Специално разработената конструкция надеждно фиксира коляното; осигурява поддръжка на свръзките, без да ограничава движенията.
 • Наколенката е с открита чашка, което я прави подходяща при движение и активна спортна дейност.
 • Иновативна грижа за коляното: Инфрачервената толина от турмания действа противовъзпалително; подобрява кръвообращението и лимфодренажа, Отрицателните йони подобряват движението на кръвта и лимфата; намаляват отточността и болката в областта на коляното, Като биомагнит турманият има регенериращо действие, което го прави подходящ при травми, Комбинацията турманий и сребро забавя процесите на стареене, Деликатният масаж от турманиевите елементи действат върху важни акупресурни точки в областта на коляното.
 • Наколенката лесно се фиксира и остава незабележима под дрехата. Носете у дома, на работа, на разходка!

Ортопедична възглавница NM30

Релаксираща маска за очи HC1

В помощ и подръжка за коляното

Защо да изберем апаратния ролков термомасаж на Нуга Бест?

Детайли

Начало:
август 17 @ 09:00 EEST
Край:
август 31 @ 17:00 EEST
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X