МАСАЖ В ТВОЯ ДОМ, В ТВОЕТО ВРЕМЕ

МАСАЖ В ТВОЯ ДОМ, В ТВОЕТО ВРЕМЕ
Нуга Бест у дома – едно незабравимо удоволствие

В края на работния ден много хора мечтаят за един отпускащ масаж, който ще им помогне да забравят грижите си. Новите високотехнологични масажори на Нуга Бест са по-удобни и по-ефикасни от традиционните масажи. Те са лесни за употреба, изключително издръжливи са, лесно преносими, подходящи за всяка възраст. Качеството на масажа е гарантирано; не зависи от квалификацията и настроението на масажиста. Интелигентната система за управление позволява всеки сам да избере подходяща програма или да се направи си направи индивидуален масаж.

Положителният резултат се постига с ежедневни процедури в продължение на дълго време. Масажът на Нуга Бест не предизвиква привикване, затова може да се прави ежедневно. Прави се с дрехите, което дава чувство на психологическа защитеност, а комфортът в домашни условия помага на човек да се отпусне.

Линеен масаж 10%
Основен масаж 30%
Основен и допълнителен масаж 50%
Основен, допълнителен и специален масаж 75%
Два - три масажа на ден 100%

Графика #1. Въздействие на автоматичния термомасажор-стимулатор

Nuga Best GO!

– Модерни решения за здраве от Нуга Бест –

Какви са ползите от ежедневния масаж на Nuga Best?

Създадени да побеждават!

Възстановява баланса в тялото

Днес нарушеният баланс в тялото за много хора е станал втора природа: винаги избираме да спим на лявата страна, да кръстосаме левия крак, обуваме първо левия крак… Това са рутинни дейности, в които не сме съзнателни с тялото си.
Четирите умни “ръце” на автоматичният термомасажор на Нуга Бест се движат симетрично от двете страни на гръбначния стълб като въздействат на меките тъкани: мускули и сухожилия. По този начин се създава пространство; позволява се на скелета да се намести сам по правилния начин. Ежедневният масаж на Нуга Бест ефективно възстановява естествения баланс и тонус на цялото тяло; формира се правилна осанка; връща се свободата в движенията. Изключително полезен за целта е линейният режим на масаж на гърба, а за да се съхрани ефекта е важно след масажа човек да полежи поне 30 минути.

Възстановява симетрията в тазовите кости

Статистиката показва, че около 98% от хората имат изместена структура в таза. Тази цифра е доста стряскаща като се има пред вид, че тазовите кости са фундамент в човешкото тяло. В здраво тяло центъра на тежестта се намира в точката, където се пресича гръбначния стълб и условната линия, която съединява дясна и лява тазова кост. Когато е налице разместване на тазовите кости в една или друга посока, центърът на тежестта се променя и равновесието в тялото се нарушава. Това е съпроводено с изместване на единия хълбок нагоре, скъсяване на единия крак и болка в кръста. В случая е много ефективен секторен линеен масаж в областта на таза, кръста и бедрата. Масажната система от четири симетрично разположени ролки “подреждат” таза и премахват болките в кръста и раменете. Продължителността на масажа се определя от индивидуалните потребности.

Възстановява правилното положение на атласа спрямо черепа

Първи шиен прешлен (наречен атлас) носи тежестта на главата. Той е отговорен за баланса и позицията на гръбначния стълб и целия скелет. Освен това атласът е пряко свързан с гръбначния мозък, сънни и вертебрални артерии, нерви. Неговото изместване винаги е свързано с влошаване на качеството на живот. Единичната масажна система е ноу-хау на корейската компания Нуга Бест. Тя има за цел точно и безопасно да възстанови атласа в правилната му анатомична позиция. Чрез деликатен масаж на мускулите, които държат атласа, се снема спазъма и напрежението, натрупано в тях.
Отпускането на мускулите на позата помага атласа сам да се върне в правилната си позиция. Това е дълъг и продължителен процес, който предполага ежедневен масаж на оборудването Нуга Бест.

За цялото семейство

– Масажирай с Нуга Бест –

Nuga Best - философия и начин на живот

Нуга Бест не е масаж в класическия смисъл на думата, а цяла философия.

Възстановявайки баланса в тялото, човек започва да намира баланса в себе си. Направените изследвания показват, че комбинираният масаж на оборудването Нуга Бест (масаж и инфрачервено нагряване от турмания), способства психологическата стабилност; намалява стреса и тревожността.

Открийте за себе си съвършено ново качество на живот! Домашен тест-драйв за 15 или 30 дни В края на работния ден човек се чувства много изморен. Седмица след седмица умората се натрупва… Искате да изпробвате иновативните технологии на корейската компания Нуга Бест, но не Ви е удобно работното време. Вие и Вашите близки можете да опитате смарт-масажорите и да се радвате на бързи резултати у дома.

Тест Драйв N5

Автоматичен термомасажор & стимулатор N5
300 лв За месец
  • За 30 дни: 300.00 лева (по 10 лева на ден)
  • За 15 дни: 180.00 лева (по 12 лева на ден)
  • За 7 дни: 98.00 лева (по 14 лева на ден)

Тест Драйв N4

Автоматичен термомасажор & стимулатор N4
250 лв За месец
  • За 30 дни: 250.00 лева ( по 8,33 лева на ден)
  • За 15 дни: 150.00 лева ( по 10 лева на ден)
  • За 7 дни: 84.00 лева ( по 12 лева на ден)

Nuga Best у дома

У дома, в комфортни за Вас условия. Ще Ви доставим избраният от Вас термомасажор и ще Ви обучим как да го използвате. Нуга Бест ще възстанови баланса в тялото Ви и ще Ви зареди с живителна енергия.

Умният избор

Поръчайте домашен тест-драйв за 15 или 30 дни. Има ли бонус? Да има и бонус… При покупка на автоматичен термомасажор-стимулатор Н4 или Н5, сумата се намалява за сметка на заплатения тест-драйв.

Количка

X