Луксозен козметичен продукт Tourcia

Козметичен продукт Tourcia

Подарете си турманий във вид във вид на сапун и паста за зъби

Здрави зъби, блестяща кожа и постоянна свежест

Марката Tourcia започва с удивителния и патентован турманий. Научно се разработва компонента Tourcia, като чрез най-новите технологии се съединяват турмания и колаген от акация. Марката Tourcia е козметика от най-висок клас, предназначена за възстановяване на енергията и жизнената сила на кожата. Пастата за зъби в комплекта Tourcia съдържа 99,7% сребро и слюда, които решават проблемите с венците, а екстракта от семена на грейпфрут, екстракта от алое и хитозан унищожават бактериите в устата и зъбите стават по-бели и по-здрави.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Здрави зъби, блестяща кожа и постоянна свежест

Подарете си турманий във вид във вид на сапун и паста за зъби

Марката Tourcia започва с удивителния и патентован турманий. Научно се разработва компонента Tourcia, като чрез най-новите технологии се съединяват турмания и колаген от акация. Марката Tourcia е козметика от най-висок клас, предназначена за възстановяване на енергията и жизнената сила на кожата.

Сортиране на продуктите според въздействието им върху човешкия организъм

Очистващият сапун

Очистващият сапун от комплекта Tourcia притежава богат състав от козметични компоненти като токофенол, алое вера, хитозан, масло от жожоба и други. Това позволява дълбоко очистване на кожата от шлаките и храненето на кожата.

Описание на продукта

Особенности на сапуна.

Използваният турманий отделя аниони и дълговълнови инфрачервени лъчи. Природно и меко очистване при атопична кожа и дерматит. Забавя стареенето на кожата. Притежава комплекс от козметични средства като токоферол, алое вера, хитозан и масло от жожоба.Природният токоферол е използван в качеството си на антиоксидант. Храни кожата и забавя процеса на стареене. Даже след измиване, токоферол остава на кожата и я прави по-мека и по-влажна. Натуралният хитозан „оживява“ остарелите клетки и така предотвратява стареенето, очиства кожата и отделя шлаките. Превръща грубата у уморена кожа в гладка и еластична. Притежава антибактериални свойства. Маслото от жожоба е подходящо за всеки тип кожа , лесно попива и храни кожата. Богатият му състав от минерали и витамини прави кожата мека и копринена. Има слънцезащитни свойства на ниво SPF4.

Сортиране на продуктите според въздействието им върху човешкия организъм

Паста за зъби

Пастата за зъби в комплекта Tourcia съдържа 99,7% сребро и слюда, които решават проблемите с венците, а екстракта от семена на грейпфрут, екстракта от алое и хитозан унищожават бактериите в устата и зъбите стават по-бели и по-здрави.

Описание на продукта

Особенности на пастата за зъби.

Има в състава си 99,7% чисто сребро, което има антибактериални свойства. То действа като дезинфектант за устната кухина, убива бактериите и пречиства устата. Екстрактът от грейпфрут усилва антибактериалните свойства на пастата за зъби, ефективно избелва зъбите и значително намалява кървенето на венците. Екстрактът от алое притежава около 300 полезни вещества. Благодарение на тях зъбите и венците се очистват добре, премахва се болката. Силно изразени антибактериални свойства. Мастиковото (смола) масло прави зъбите по-здрави, намалява бактериалния налеп с 40% . Стоматолозите го използват като антисептик. Има възстановяващ и мощен противовъзпалителен ефект.

Запазва естествената белота на зъбите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Може също да харесате…