N4 | Термомасажор & Стимулатор

IV поколение умен масажор

N4 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР

Персонален автоматичен термомасажор & стимулатор N4 – четвърто поколение на умния масажор идва с нов дизайн и специална грижа за шията. Комфорт и ефективност; готов да издържи всяко предизвикателство – това е новият термомасажор N4 на Нуга Бест.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР N4

ПЕРСОНАЛЕН АВТОМАТИЧЕН ТЕРМОМАСАЖОР – СТИМУЛАТОР.

РАДВАЙТЕ СЕ НА ЗДРАВЕТО

ГРИЖА ЗА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.
Продукти за здраве в твоя град

Днес все повече хора прекарват много време, прегърбени над смартфона или други мобилни устройства. За съжаление това увеличава риска от лоша поза и болезнено състояние, наречено “ТЕКСТОВА ШИЯ“. Конструкторите на масажното оборудване отчитат този съвременен проблем и чрез новия масажор – стимулатор N4 предлагат умно решение за предпазване здравето на гръбначния стълб във века на технологиите. С персоналният термомасажор – стимулатор масажът се превръща в още един здравословен навик за поддържане на добра осанка и форма.

Какво е Нуга Бест?

Многофункционалност при безупречно изпълнение.

Дебютът на термомасажора N4 на пазара бе ознаменуван с първия му успех: на конкурс, проведен в Корея от Министерството на промишлеността, търговията и природните ресурси, получи наградата Продукт от световна класа (World Class Product).

ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ

ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ.
ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ

ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ

Елегантният дизайн на термомасажора-стимулатор N4 му позволява да се впише в интериора на всяко жилище или офис. Ергономичната конструкция на масажора е разработена в съответствие с естествените извивки на гръбначния стълб.  В основния матрак на оборудването има два отделни вътрешни проектора, които работят самостоятелно.
Допълнителният матрак е с 45 мм над основния корпус и по този начин осигурява по-удобно използване на масажора и по-ефективно въздействие в областта на кръстта. Благодарение на иновационния дизайн е възможно регулиране на дължината на шест нива според височината на конкретния човек. Още една важна особеност в конструкцията на масажора позволява оптимално използване на пространството в помещението. След сеанса допълнителният матрак може да се сгъне.
ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ.

ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ

САМО С НУГА БЕСТ

ЕДНОВРЕМЕННО ДВИЖЕЩИ СЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРА.
ЕДНОВРЕМЕННО ДВИЖЕЩИ СЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРА.

ЕДНОВРЕМЕННО ДВИЖЕЩИ СЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРА.

Гръбначният стълб има естествени извивки. Масажорът N4 е разработен така, че да повтаря всяка извивка в човешкото тяло. Двата самостоятелни проектора повтарят извивката на шийния, гръдния и поясния отдел. Едновременното движение на двата вътрешни проектора позволява стимулация на целия гръбначен стълб чрез масаж, точков масаж и топлинно въздействие. Това дава възможност гръбнака да се поддържа гъвкав, независимо от годините.

ПОЛЕЗНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ 100%
ПРОИЗВЕДЕНО ОТ NUGA MEDICAL Co 100%
ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД 100%
Nuga Best – Марка на 2022 година
Ела & Опитай

ПРОЕКТОР ЗА ШИЯТА

С ГРИЖА И ВНИМАНИЕ ЗА ШИЙНИЯ ОТДЕЛ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ.
ПРОЕКТОР ЗА ШИЯТА

ПРОЕКТОР ЗА ШИЯТА

Шията е сложна и чувствителна област. За това и този проектор е покрит със силиконов материал, който осигурява деликатен масаж в областта на шията. Масажът и топлинното въздействие осигуряват пълноценна релаксация като намаляват мускулното напрежение и болка в областта на шията.

ПРОЕКТОР ЗА ГЪРБА И КРЪСТА

ДЕЛИКАТЕН И ЧУВСТВИТЕЛЕН МАСАЖ.
ПРОЕКТОР ЗА ГЪРБА И КРЪСТТА

ПРОЕКТОР ЗА ГЪРБА И КРЪСТТА

Четири турманиеви ролки се движат от двете страни на гръбначния стълб. Проекторът въздейства на меките тъкани на гърба и осъществява тракция, разхлабващ и точков масаж, топлинно въздействие. По този начин помага да се облекчат болките в гърба и кръстта.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Разнообразие от функции и възможности в един продукт.
Nuga Best - Демонстрационен център Варна

Когато човек се разположи удобно върху масажора, краката се отпускат върху специални вдлъбнатини от турманиева керамика. Инфрачервената топлина на турмания нагрява областта на прасците, премахва усещането за тежест и намалява болките в краката.

Nuga Best - Демонстрационен център Варна

Ергономичният дизайн на ръчния проектор позволява плътното му прилягане към всяка част от тялото, за да намали мускулните болки. Изключително лек и удобен за използване в областта на лицето и шията.

Nuga Best - Демонстрационен център Варна

Коланът е възможност за поддържане на стройно тяло при хора, които нямат време за физически упражнения. Електростимулацията кара мускулите да се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Има шест програми, за да не се получи привикване. Особено ефективен за облекчаване на мускулната болка.

КАКВО Е ТЕКСТОВА ШИЯ?

УПРАВЛЕНИЕ

ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ.
ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ.

N4 ВКЛЮЧВА В ОБОРУДВАНЕТО СИ ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

СИЛА, СТИЛ, ИНТЕЛЕКТ, ВИНАГИ БЛИЗО ДО ТЕБ!

Пултът за управление е разположен на нивото на очите, а с помощта на държача може да се завърта под необходимия ъгъл. Върху дисплея на пулта се дава индикация за температурата на вътрешния и външния проектор. Чрез натискане на съответни бутони, лесно могат да се регулират функциите на термомасажора-стимулатор.

НУГА ТОПЛИНА

ТОПЛИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЕФЕКТ ВЪРХУ ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ.

Топлинното въздействие в термомасажора-стимулатор N4 е за сметка на природния материал турманий, който е източник на биорезонансна инфрачервена топлина и отрицателно заредени йони. Безопасната инфрачервена топлина позволява да се премахне напрежението и да се отпуснат мускулите; тя е действен способ за избавяне от излишните мазнини и токсините. Допълнително достойнство на тази топлина е,че има болкоуспокояващо действие. Отрицателните йони, които се отделят при нагряване и триене на турмания, помагат човек да се избави от натрупания стрес, успокояват психиката, подобряват качеството на съня. В градски условия те спасяват човек от йонното гладуване.

#ОТЗИВИ

МНЕНИЕ НА НАШИ КЛИЕНТИ ЗА ПРОДУКТИТЕ НА НУГА БЕСТ
ВСИЧКИ ОТЗИВИ

Гергана Бъчварова

Татяна Ганевска

Допълнителна информация

Тегло 26,5 кг
Размери 163,0 × 69,4 × 48,4 см
Според грижата

, , ,

Масаж

, , , , , ,

Според материала

Форма

Според функциите

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…