ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - ДА ПОБЕЖДАВАТ!

Корейски, натурални, иновативни

Всички продукти на Nuga Best имат една и съща основна функция – създадени са за да победят болката. Възползвайте се от нашите абонаментни програми и промоционални предложения сега.

Нуга Бест обединява в едно най-модерните съвременни технологии и техниките от източната медицина. В центъра за изследователска и развойна дейност работят учени с иновативни идеи, които създават разнообразие от wellnes продукти. Те отговарят на индивидуалните потребности и подпомагат поддържането на добро здраве. Масажът е ключов елемент от Източната култура на дълголетие. В древността всички – от императора до обикновените хора, са се отнасяли към масажа изключително сериозно. Дори в императорския двор е имало “доктори по масаж” и “масажисти”. Днес все повече хора преоткриват уелнес ефекта на масажа, а с Нуга Бест – го превръщат в още един здравословен навик. Масажът е най-ефективното средство за пълноценна релаксация след натоварения работен ден. С новите масажори за домашно използване човек пести средства и време като комфортът му е гарантиран. Нуга Бест разработи нова генерация оборудване за електромускулна стимулация. Тя е подходяща за всеки, който иска да поддържа стройна фигура, но няма време или физизчески сили за активни физически упражнения. Прилагането на фиксирана доза електрически импулси върху акупунктурни точки отблокира меридианите, стимулира работата на мускулите, ефективно обезболява.

100% произведени в Корея
100 % Nuga Medical Co Ltd
100% полезни за здравето

Масаж във Вашия дом, във Вашето време

Иновативните технологии вдъхнаха нов живот на древните науки. Бурното развитие на електронната индустрия направи автоматичните термомасажори достъпни за повече семейства. Новите, високотехнологични масажори са по-удобни и по-ефикасни в грижата за здравето. Те са лесни за употреба, изключително издръжливи, лесно преносими и подходящи за всяка възраст. Нуга-масажорите са създадени в отговор на желанието на все повече хора да полагат грижи за здравето си в домашни условия. Снабдени с интелигентна система за управление, масажорите могат да се използват в зависимост от индивидуалните предпочитания. Повечето масажори на Нуга Бест са топлинни, а това увеличава положителния им ефект върху здравето.

Миостимулатор - новия хит в отслабването

Днес технологиите ограничават движенията на съвременния човек. В забързаното ежедневие е трудно да се отдели достатъчно време за активна физическа дейност. И тук на помощ идват модерните технологии за здраве, с чиято помощ човек може да поддържа лесно добра физическа форма. Електромускулната стимулация е нов метод за тренировки, тя е така наречената “пасивна гимнастика”, която тренира и укрепва мускулите. Стимулаторите съдействат за моделиране на тялото и естествено отслабване; те са домашен помощник в борбата с целулита. Електростимулаторите са ефективно и безопасно средство за избавяне от болките.

20 минути миостимулация е равна на 160 клякания

Нуга Бест обединява в едно най-модерните съвременни технологии и техниките от източната медицина.
Nuga Best Go

Здраве в твоя дом

С продуктите на Нуга Бест

[tabs_product taxonomy=”%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f,j-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f,n-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f,%d0%b5-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f,%d0%bc-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f,%d1%82-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f” header_layout=”2″ header_layout_align=”text-center” product_img=”rollover” new_product_title=”Най-нови” popular_product_title=”Най-популярни” featured_product_title=”Най-предпочитани” onsale_product=”” toprated_product=”enable” toprated_product_title=”С най-висока оценка” per_page=”4″ is_slider=”yes” dots=”true” autoplay=”true” loop=”true” use_responsive=”1″]