ТУРМАНИЙ – ЗАЩИТЕТЕ СВОЯТА ЗАЩИТА!Направете всичко, за да не боледувате.

Днес може да се чуе много на тема „имунитет“, как да го повишим, какво да ядем, какво да пием.

Нека разгледаме темата по по-различен начин. Като начало да защитим своя имунитет! Имунитетът ни защитава от инфекции, вируси, шлаки, хронически и онкологични заболявания. Но ние също трябва да правим нещо, за да имаме силен имунитет, а това е здрав гръбначен стълб, здрави органи в корема и здрава глава.

При възрастния човек имунитетът се ражда на 80% в гръбначния стълб, на 70% имунитетът се губи в в корема, защото там има най-много шлаки, там протичат важните процеси на храносмилане и извеждане на шлаките от организма. И всичко, което се случва с имунитета, се контролира от главата. За тези три части обикновеният човек малко знае, защото не е лекар. Ако имунитетът не се ражда в гръбначния стълб качествено, правилно, нашата естествена защита отслабва и започваме да боледуваме. Много ефективно средство за формиране на силен имунитет са големите, средните и малки турманиеви постелки. Левкоцитите се раждат в предните отдели на прешлените.

 

Дълговълновата инфрачервена топлина – един от основните фактори на въздействие на керамиката – способстват за раждането на силни левкоцити. Загрявайки гръбначия стълб в дълбочина, се подобрява кръвотока в костите на прешлените и по този начин се стимулира по-качественото раждане на левкоцитите – белите кръвни клетки. Какъв е режимът за използване на турманиевите постелки, за да се подобри производството на левкоцити? Целта ни е да се нагрее гръбначния стълб. Лесно се стига до до извода, че най-доброто време за това е през нощта. Температурата, която се препоръчва за дълбоко нагряване на гръбначния стълб е средната. Турманиевите постелки се използват в температурен режим от 40 до 70 C°, т.е. температурите от 50 до 60 C° са най-подходящи за пoдгряване на гръбначния стълб.

Турманиевите постелки трябва да се използват постоянно, за да бъде силен имунитета. Например, ако искате днес да имате силен имунитет, значи предната нощ е било важно да поспите на турманиевата постелка. Ако искате утре да разчитате на имунитета си, днес непременно прекарайте нощния си сън на турманиевата постелка. За малките деца, които често боледуват, е полезно да спят на турманиевата керамика. Възрастните хора, които имат хронически болести също трябва да спят на турманиевите постелки. Работещите хора, които бързо изразходват своя имунитет и защитни сили, също трябва да спят на турманиевата керамика през цялата нощ.

Турманиевите постелки трябва да се използват постоянно

Турманий - висококачествена сплав от турмалин, германий и елван. Съчетанието на тези минерали в един продукт оказват изключително позитивно въздействие върху човешкия организъм.
Турманий - висококачествена сплав от турмалин, германий и елван. Съчетанието на тези минерали в един продукт оказват изключително позитивно въздействие върху човешкия организъм.

За имунитета трябва да се грижим постоянно!

Учените отдавна са доказали, че имунитетът се ражда в костния мозък, а той се намира в гръбначния стълб.

Въздействайки пряко на гръбначния стълб, ние реално укрепваме своя имунитет. Ние просто лежим, нагряваме гръбначния стълб, кръвообращението се усилва и се подобрява раждането на левкоцити. Колко време е нужно да имаме добър имунитет и има ли той почивни дни? Какво имаме у дома си за укрепване на имунитета?

Това може да бъде гимнастиката, която рядко правим или печката джамал, за която много говорят, но малко са я виждали лично. Но ако през нощта гръбначния стълб се прогрява 6 – 8 часа, това е достатъчно условие за силен имунитет. Защото това е много важен момент:  имунитетът се изразходва през деня, а се възстановява през нощта. Нощта е много важна за имунитета. И топлите турманиеви постелки осигуряват не просто нормален, а силен имунитет, който ще бъде достатъчен и за ежедневните потребности на организма, и за да го предпази от грип. Затова докато чакате поредната грипна епидемия, лежете на турманиевите постелки, спете на тях и вижте на какво е способен Вашият организъм.

Топлите турманиеви постелки на компанията Nuga Medical Co създават култура на съня, която гарантира здраве и добро самочувствие, независимо от възрастта, независимо от сезона.

Напиши коментар

Количка

X