16 ГОДИНИ NUGA BEST – 16 ГОДИНИ МЕЧТИ И ВДЪХНОВЕНИЕ

16 години мечти и вдъхновение16 години Nuga Best

16 години Nuga Best - 16 години мечти и вдъхновение

Корейската компания Nuga Medical Co Ltd празнува 16 години от своето основаване.

Предизвикателства § ПобедиИсторията на Нуга Бест е изпълнена с предизвикателства и победи.

Историята на Нуга Бест е изпълнена с предизвикателства и победи. Дейността на компанията започва в началото на 2002 година в малко помещение. По това време в Корея съществуват 56 фирми, производители на масажни оборудвания. И никой не очакваше успеха на петдесет и седмата фирма – Nuga Best.

Но именно Нуга Бест стана тази компания, която прекрачи границите на Корея с внедряването на новите технологии за здраве. А също така завоюва победи като лидер на световния пазар.

Трудът и ентусиазмът намират своето отражение във философията на компанията “ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ГРИЖА”.

Работата през изминалите 16 години донася много резултати и Нуга Бест се разпространява бързо по целия свят. Днес вече в сто и двадесет страни по света здравната култура на Нуга е добре позната. Тайната на успеха на Нуга Бест се дължи на майчинския маркетинг, качеството на продуктите и постоянните научно-изследователски разработки.

Компанията се ражда с идеята да разпространява топлината на майчината любов. Нуга Бест и днес остава вярна на своята мечта. Как да подарим нов живот, така че хората да се усмихват щастливо? Отговорът е намерен! С помощта на топлината! Високотехнологичният процес е основан на иновации, създаващи продукти, които даряват топлина. Топлината, подарена от Nuga Best, олицетворява любовта към клиентите и към всички хора по света.

Непрестанните научни изследвания и разработки са залог за успеха на Нуга Бест в изпълнение на благородната мисия: да дарява здраве на цялото човечество.

Вдъхновени от майчината любов

Cho Syung-hyun, NUGA Global Chairman, Снимка: (c) www.nuga.kr
Президентът на компанията д-р Чо Сън Хен, Снимка: (c) www.nuga.kr

През 2005 година е създаден научно-изследователския институт Nuga Medical. С всяка изминала година компанията бележи удивителен ръст на експорта, който утвърждава Nuga Medical на световния пазар. През 2006 година е построен новият завод на компанията. С достигането на експорт от 50 милиона долара се открива ново пoколение “Global Nuga Medical”. Компанията полага постоянни усилия, за да се утвърди като световен лидер. Компанията “Nuga Medical” е сред двадесетте най-добри малки и средни предприятия в Южна Корея. През 2007 година е открит втори научно-изследователски институт, създаващ бъдещето “Global Nuga Medical”. 2008 година започна с достигане на експортна сума от 100 милиона долара. Така Нуга Бест зае мечтаното място сред най-добрите световни производители. През 2009 година първокласното качество на компанията е потвърдено за ПРОДУКЦИЯ НА СВЕТОВНО НИВО. От тази година компанията започва с енергични стъпки да върви към първенството сред производителите на медицинско оборудване. И тези старания донасят плод! Компанията става притежател на сертификата “Продукт №1 в света”. На специална церемония бе връчен сертификат за качество на световен стандарт с участието на министъра на икономиката и образованието Ли Юн Хо.

Президентът на компанията д-р Чо Сън Хен бе награден за изключителни заслуги към народа на Корея. 

От 2010 година Nuga Medical прераства в глобална компания, която се ползва с любовта на хората по целия свят.

“Ние създаваме новото бъдеще, като постоянно се развиваме и трудим заради здравето на хората” – тази истина гори в сърцата на хората, работещи в Нуга Бест.

През 2011 година започва строителството на новия завод във Вонджу. В същата година компанията е наградена за експортната сума от 500 милиона долара и бронзов орден за икономически заслуги към страната. 2012 година, в чест на 10 годишния юбилей на Nuga Medical, бе открит и новия завод в град Вонджу.

Компанията става най-добрия производител на индивидуални термомасажори. В продължение на две години заема първо място по обем на продажби и първо място по обем на експорт. Неколкократно Nuga Medical e отличена и с най-високата награда: “Златни кули на успеха”.

През изминалите години компанията непрекъснато инвестира в научно-изследователски проекти. Философията на Nuga Best e ” единство на най-добрите съставки от природата, най-добрите научни открития и най-иновативните технологии за постигане на най-добро здраве и най-добра физическа форма”.

Голям принос в развитието на Nuga Medical е изследователското сътрудничество с Германския научно-изследователски център Fraunhofer (най-доброто изследователско учреждение в света по реализация на технологии с неинванзивни оценки).

През 2014 година Nuga Medical oткри нов научно-изследователски център, специализиран в развитието и производството на турманий и нанодиамантен турманий. Това са най-новите материали на бъдещето. Ключовите технологии, използвани за производството им са признати за ТЕХНОЛОГИИ НА БЪДЕЩЕТО.
Високотехнологичният процес е основан на иновации, които създават продукти, даряващи топлина.
В наши дни качеството на продуктите на Нуга Бест е еталон на световния пазар на продукти за поддържане на здравето.

Нуга Бест е компания, която реализира идеите за любовта и грижата. Компанията споделя успеха си с всички нуждаещи се; полага усилие за здравето на човечеството и съвместно процъфтяване.
Nuga Best реализира делова етика и благотворителен мениджмънт като организира и провежда благотворителни мероприятия с цел “Здраве, любов, грижа” да получат всички хора.

ТУРМАНИЙПРИРОДНИЯ МАТЕРИАЛ НА БЪДЕЩЕТО

Tурманий - природния материал на бъдещето

Nuga Best е любима компания не само в Корея, но и по целия свят. Даже в Китай, Родината на Източната медицина, Нуга Бест стана символ на здравословния начин на живот. През 2017 година потребителите и в Корея, и в Китай избраха Нуга Бест за “Марка на годината”. 2017 година бе и година на голямо признание от страна на научната гилдия в Корея: учени от най-престижния университет в Корея – Енсе, издадоха книгата “Turmanium“, където систематично са изложени всички научни доказателства за благотворното въздействие на турмания върху човешкото тяло. Днес световният бренд Nuga Best обединява народи от различни култури и цивилизации.

Мечтата на Нуга Бест: да направи живота на хората по-здрав и по-щастлив с помощта на топлите технологии, сплотява хората по целия свят. Вече 16 години Нуга Бест прави живота на хората по-добър. 16 години хора по целия свят пишат историята на Нуга Бест; истории на променени животи и сбъднати мечти!Напиши коментар

Количка

X