ТУРМАНИЙ – ПРИРОДНИЯ МАТЕРИАЛ НА БЪДЕЩЕТО

Tурманий

Природния материал на бъдещето

Издателството към Университета Енсе (Yonsei University), Южна Корея издаде книгата “Турманий; ефективност и използване на биокерамиката”, в която са обобщени всички сведения за природния материал турманий. В тази книга са систематизирани корейски и чуждестранни изследвания и съвместни отраслови изследвания, които в продължение на няколко години са провели проф. Ким Хан Сон от Факултета по Медицинска техника към Университета Енсе, проф. Ли Джи Хван от Факултета по Инженерство на нови материали към Университета Инха и проф. Ким Тхек Джун от Факултета по биотехнологии към Университета Енсе и много други професори.

В книгата “Турманий, ефективност и използване на биокерамика” е събрана обективна информация на изследователски групи, започвайки с технологичния процес на производство на турмания до особености, ефективност, съответстващи патенти, процес на разработка на наодиамантения турманий съвместно с Германския научноизследователски център Fraunhofer и много друга полезна информация.

Турманий, ефективност и използване на биокерамиката

Tурманий - природния материал на бъдещето
Tурманий - природния материал на бъдещето

Книгата “Турманий, ефективност и използване на биокерамиката” започва с една мисъл на Ерни Зелински:

Не разглеждайте доброто здраве като даденост. Хората често не ценят своето здраве до този момент, докато не се разболеят. Разбира се, всеки от нас иска да остане здрав цял живот и да живее дълго. Здравият човек трябва всеки ден да прави поне три неща, които му позволяват да запази здравето си.”

 

Забързаното ежедневие, лошите екологични условия на живот и силното електромагнитно замърсяване в домовете ни, откъснати от природата, влияят неблагоприятно върху човешкото здраве. Nuga Best върви в крак с времето като с помощта на най-иновативните технологии създава най-новите материали на бъдещето: турманий и нанодиамантен турманий. За съвременния човек те се явяват “донор” на жизнено необходимата инфрачервена топлина и отрицателно заредени йони. Благодарение на природният материал турманий природата “влиза” в градските домове, за да може човек да запази доброто си здраве.

Професор Ли Джи Хуан

Професор Ли Джи Хуан на ежегодната конференция на Нуга Бест в Киев.
Професор Ли Джи Хуан на ежегодната конференция на Нуга Бест в Киев. Снимка: Ирина Карманович

Особен интерес за учените е самият процес на производство на природния материал турманий, който е патент на корейската компания Nuga Medical Co.Ltd. Високотехнологичният процес на производство започва с внимателен и строг подбор на турмалин, германий, елван и вулканични скали. В книгата известните професори много точно описват полезните свойства на всеки един от природните компоненти и научно доказват тяхното благоприятно въздействие върху човешкото здраве. По този начин корейски и чуждестранни учени, независимо от Изследователските центрове на Нуга Бест, определят турмания като най-доброто от науката, природата и технологиите.

В книгата “Турманий, ефективност и използване на биокерамиката” се разглежда ползата от турмания за здравето на съвременния човек. Особен интерес представляват клиническите изпитания на масажното оборудване N5, където силата на турмания е съчетана с полезното въздействие на нанодиамантите. Учените изследват влиянието на N5 на мускулната болка и намаляване на степента на мускулната атрофия при хора със заболявания в поясната област на гръбначния стълб.

Резултатите показват, че след две седмици използване
на термомасажора N5 мускулните болки намаляват със 75%!
Резултати

ТОВА Е САМО ЗА МЕН!
Благодарение на това турманият се явява безвредна алтернатива на болкоуспокояващите таблетки. Клиническите изследвания показват, че турманият не само намалява болката в мускулите, но и овладява степента на атрофия на мускулите. Турманият помага за възстановяване и поддържане на мускулите в добра форма. В книгата е отделено специално внимание и на новия материал: нанодиамантен турманий, който Nuga Best разработва съвместно с Научно изследователския институт Fraunhofer, Германия. В книгата “Турманий, ефективност и използване на биокерамика” са събрани и международните патенти на турмания. Благодарение на проведените независими научни изпитания, Nuga Best получи НОВ ПАТЕНТ за противоалергичен ефект на турмания. С помощта на турмания се повишава имунитета на организма и се въздейства благоприятно при алергични състояния. Направените изпитания на първо място имаха за цел да докажат, че турманият е абсолютно безвреден за човешкия организъм и в него няма никакви вредни или опасни вещества. Наред с това научните изследвания потвърдиха, че турманият отделя дълговълнови инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони, които премахват бактериите от въздуха. Клиничните изпитания показаха, че турманият защитава човешкия организъм от вредното въздействие на различни бактерии. По-голяма част от научните изпитания бяха проведени в Института Енсе, който е най-старото учебно заведение в Южна Корея и влиза в тройката на най-престижните висши учебни заведения в страната.

Nuga Best смята, че проведените изследвания и обективна оценка на турмания от професионални научно-изследователски организации ще доведе до това, че компанията да може да внесе своя принос в създаването на здраво общество. Това е и философията на компанията.Коментари (1)

  • dida6005 .

    Продуктите на Nuga Best са най-доброто, което някога съм направила за своето здраве. Посещавам салон на Nuga Best от 9 години и за това време получих много подобрения на дългогодишни здравословни проблеми- болки в гръбнака, болка и схващане на раменете и врата, болки в ставите, нормализира ми се кръвното налягане, което през целия ми живот беше ниско. Уредите са превъзходни, лечението с тях не е бързо и изисква постоянство, но нямат странични ефекти и вредни последствия. Периодично се преминава през реакции, които бързо отшумяват. Резултатите са повече от очакванията ми, горещо препоръчвам!

Напиши коментар

Количка

X