Първото нещо, което си пожелах - леглото Нуга БестВеличка Парашкевова - пенсионер

Отзиви на наши клиенти за продукти и технологии на Нуга Бест.

На всички, които искат да ползват оборудването на Нуга Бест искам да кажа, че първата ми среща с тази техника беше през 2004 година, когато отидохме в Баку и физиотерапевтът ми я препоръча. Година преди това бях претърпяла една травма и не можех да се отърва от болки в кръста и в ишиасния нерв. Физиотерапевтът ми каза да отида и да ползвам леглата на Нуга Бест и да направя поне десет процедури. С нейната помощ, физиотерапия, и с масажите на Нуга Бест проблемът ми отзвуча и тотално забравих за него.

Бях изключително доволна и реших, че в бъдеще време ще трябва да си закупя такова легло. И това се случи през 2009 година, когато се прибрахме в Австралия. Аз започнах работа там и първото нещо, което си пожелах бе да си събера средства и да си купя леглото.

Получих леглото на Нуга Бест като подарък от съпруга ми за рождения ми ден.

Ползвам леглото от години и съм много доволна. Но сега живеем в България, на мен тук ми харесва, хубаво ми е. Тука са ми корените. Работим в градината. Затова реших, че трябва да имам такова легло и тука. И вече го направихме с помощта на Николай. Много сме доволни, че вкъщи вече имаме леглото! Аз лично смятам, че българите много малко внимание отделят на профилактика и превантивни мерки за здравето. Всъщност се обръщаме към лекари и физиотерапевти, само, когато имаме вече някакви нетърпими болки.

За мен това оборудване помага да избегнем операции,
помага да възстановим подвижността на ставите си,
помага да подобрим тонуса на мускулите си.
Аз лично съм много доволна.

Защо е нужен апаратен масаж на гърба?

Целият колектив в Нуга Бест е много любезен, много учтив. Срещу една абсолютно символична цена човек може да направи нещо за здравето си. Особено хората на нашата възраст, които са пенсионери, не ходят на работа, не са обвързани с работно време просто могат да дойдат тука да изслушат лекциите, да направят процедури срещу една символична такса. В никоя болница, в никоя аптека не могат да я предложат. Нека хората да дойдат да поработят и да направят нещо за здравето си и за здравето на близките си.

Мисля, че всички, които са се докоснали до тези неща, които прави фирмата Нуга Бест, са доволни. Защото след определен период от време, започват да забравят за здравословните си проблеми и възстановяват мобилността на тялото си, на гръбначния си стълб, на ръце, на колене, на стави.

Изключително съм доволна!

Аз съм акушерка и съм “за” хуманната медицина. И горещо препоръчвам на хората, които имат възможност, да посещават офисите на Нуга Бест, да ползват техниката им и като имат възможност да си направят малки подаръци, които ще им бъдат под ръка вкъщи, когато искат да ги ползват.

Пожелавам на всички да получат наистина облекчение, идвайки тука; да възстановят здравето си и да живеят колкото могат по-дълго, ползвайки продуктите на Нуга Бест.

Напиши коментар

Количка

X