ТУРМАНИЙ, НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ЗДРАВЕТО!

Турманий, още за малко известното

Всичко в този свят се променя, неизменен остава интереса на хората към минералите.

Някой търси в тях красота, друг обръща внимание на ценността им, а трети смятат, че минералите носят със себе си вълшебна сила. Минералите, скъпоценни и полускъпоценни, имат три главни достойнства: красота, дълговечност и уникалност.

КРАСОТА, ДЪЛГОВЕЧНОСТ И УНИКАЛНОСТ

Неизменен интерес на хората към минералите.

Красотата на минералите радва очите ни, изпълва сърцата ни с топло усещане, което ни помага в живота.

Дълговечност – човек всякога се е стремил към нея. Тя несъмнено има най-пряко отношение към минералите. Неслучайно в древността са смятали, че най-щастливи са тези камъни, които са получени в наследство. За голямо благословение се е смятало да получиш от предците си именно минерали- носители на родовата история.

Уникалност – именно това е качеството, което се е ценило винаги, навсякъде и във всичко. А скъпоценните и полускъпоценни камъни притежават неповторим отенък. Всеки камък е уникален и способен да подчертае уникалността на притежателя си.

Светът на минералите съхранява живата енергия на Земята.

Минералите-това е туптящото и живо сърце на Земята.

Турманиев комплект THeRa
За здравето си човек трябва да се грижи от младостта

Те винаги са привличали хората. През хилядолетията човек е натрупал познания как да ги прилага, за да му помогнат  да подчертае не само индивидуалната си красота, но и да укрепи здравето си. А древното изкуство фън-шуй предоставя рамката за прилагане мощта на минералите към домовете и заобикалящата ни среда. Минералите са използвани още от древни времена и от много различни култури за лечение, за защита, за медитация и за духовно просветление. Те имат способността да концентрират, съхраняват, предават и да канализират енергията.

Минералите са живи същества и във всеки един от тях има съхранена информация, енергия и сила. В продължение на много столетия полускъпоценните камъни са едни от най-популярните и най- използваните. Удивителните цветове и свойствата на  тези кристали, а също и приемливата им цена, позволява да украсяват както обикновени изделия, така и ювелирни изделия. Полускъпоценни камъни (като турмалина и елвана в турмания на Nuga Medical Co Ltd) не е термин, а условно название. Целта на разделянето е да се ограничи категорията на т. нар. скъпоценни камъни (каквито са брилянтите). Но в основата на класификацията на тези две категории минерали е известната в ювелирното производство „скала за твърдост“. В случая всичко е просто: колкото по-твърд е кристала, толкова по-висок е показателя за скъпоценност.

Полускъпоценните камъни (в това число турмалина и елвана от турмания на Nuga Medical Co Ltd) се среща достатъчно често в природата и са толкова разнообразни, че тяхната цена е съществено по-ниска от редките скъпоценни камъни.

T.HeRa за всяка възраст, за всеки сезон, за всеки тоалет

В полускъпоценните камъни и в уникалния турманий притегателният външен вид се съчетава с достъпност. Изделията от полускъпоценни камъни са били винаги популярни, нашето време не прави изключение. Модата диктува новите форми, но традициите остават същите. Невероятният турманий е най-новата и модерна форма на използване на полезните свойства на минералите, запазвайки знанията и древните традиции. Удивителния турманий е духовен камък, който развива творческите способности на човека. Той помага за концентрацията на вниманието и предава яснота на ума. Турманият създава чувство на покой и защитеност в човека, който го притежава. Този камък въздейства благоприятно върху тялото и разума. Турманият отстранява тревоги и страхове. Той насърчава креативността и въобръжението, подпомага артистичната интуиция.  Благодарение на свойствата си, удивителният турманий защитава притежателя си от всички вредни влияния на околната среда и го зарежда с енергия. Днес турманият е  най-добърият приятел на здравето ти. Ще дойде време, когато ти ще го оставиш на децата си, те на своите си деца… И от поколение на поколение ще се предава силата на удивителния турманий- най-добрият приятел на здравето!

Една корейска поговорка казва: За да вземеш турманий, можеш да продадеш своите бижута. По-добре да оставиш в наследство турманий, отколкото брилянти!

Какво е турманий?

Учените от корейската компания Nuga Medical Co Ltd постигнаха уникално съчетание на природа, наука и технологии като създадоха природния материал турманий.

Турманият е ноу-хау на корейската компания Nuga Medical Co Ltd. Тя има патент върху изработването му и придружаващи документи, които й дават правото само тя да използва този бренд – ТУРМАНИЙ.

Обичай гръбначния си стълб

Четиво за отговорни към здравето си хора!

Гръбначния стълб е опора на цялото тяло. Изграден е от двадесет и четири прешлена (шийни, гръдни и поясни), кръстцова и опашна кост. Прешлените се свързват с хрущялни дискове. връзки и стави. Хрущялните дискове се разполагат между телата на прешлените. Те са здрави, еластични, но търпят голямо натоварване.

16 години Нуга Бест

Корейската компания Nuga Medical Co Ltd празнува 16 години от своето основаване. 16 години мечти и вдъхновение.

Историята на Нуга Бест е изпълнена с предизвикателства и победи. Дейността на компанията започва в началото на 2002 година в малко помещение. По това време в Корея съществуват 56 фирми, производители на масажни оборудвания. И никой не очакваше успеха на петдесет и седмата фирма – Nuga Best.

Напиши коментар

Количка

X