БЛАГОДАРЯ НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ

Благодаря на моите родители!

Лили Хюсеин за продуктите на Нуга Бест

Здравейте приятели! Искам да споделя благодарността си към моите родители за ценния подарък, който ми направиха – масажното оборудване N5 на Нуга Бест. Те се погрижиха за моето здраве с този уникален продукт.

Запознах се с Нуга Бест благодарение на моята майка. Тя страдаше дълго време от дискова херния, болки в коленете и изтръпване на ръката; имаше още алергия и проблем със щитовидната жлеза. В продължение на осем години тя не можеше да работи. Лекарите й предложиха операция на дисковата херния и ако се наложи, да я пенсионират по болест.

Една сутрин майка ми каза: “Лили, изгубих си ръката”. На мен ми стана много смешно, не очаквах да е нещо сериозно и се пошегувах с нея. Майка ми обясни разтревожена, че е събудила посред нощ и не е усещала ръката си. Отново отиде на лекар; изписаха й лекарства, инжекции; прави физиотерапия и имаше слабо подобрение на състоянието.

Цяла зима обикаляхме по масажисти, лекари. За кратко получаваше подобрение и след това отново болките й се връщаха. Наред с това болките от кръстта започнаха да слизат към крака.
По това време баща ми работеше в чужбина, а аз бях покрай майка си. Не можех да излизам вечер като нормалните хора, защото болките на майка ми се обостряха най-много вечер. И аз трябваше да се прибера вкъщи, за да занеса обезболяващи лекарства. Това продължи цели осем години, но аз имах чувството, че е цяла вечност. Невроложката предложи на майка ми да отиде на Павел Баня, но тя не можа да намери придружител. В един прекрасен ден леля ми, която работи в неврохирургията, се обади на майка ми. Каза й за Нуга Бест и препоръките, които имаше от пациентите си. Майка ми тръгна веднага на Нуга Бест, защото това бе последната й надежда. Тя не искаше да се оперира. Още първите масажи й помогнаха, за да се чувства по-добре. Особено турманиевият килим много намаляваше болките й. Тя беше упорита и постоянстваше. След като видя подобрение в състоянието си, взехме големия турманиев килим, за да спи на него всяка нощ.

Майка отново работи!Сега майка ми отново работи, няма нужда никой да се грижи за нея.

Сега майка ми отново работи, няма нужда никой да се грижи за нея. Напротив, всеки ден тя помага на хората, които страдат от болки. Изстрадала всичко това, моята майка реши да ми подари масажното оборудване N5, за да не страдам като нея. По време на една бригада в Шотландия си скопосах кръста и през зимата усещах силни болки. Знаех, че ако мога всеки ден да правя масаж на Нуга Бест, ще се избавя от болките. Но не можех да пътувам всеки ден до Варна.

Една сутрин споделих с майка си, че имам силни и нетърпими болки в кръста. Тя споделила с баща ми и са решили да ми вземат оборудването N5.  Oт три месеца си имам вкъщи масажора и всеки ден правя по два масажа. В резултат на това болките ми се облекчиха, чувствам се много по-добре. Освен това имах  поликистозни яйчници, трябваше да пия противозачатъчни. Страдах цели шест години. Три месеца използвах големия турманиев килим на майка ми и отидох на контролен преглед при гинеколожката ми. За моя радост тя кажа, че яйчниците ми са здрави, няма никакви кисти! Този ден аз бях най-щастливия човек!

Благодаря на моите родители за безценния подарък! Благодаря на Нуга Бест за надеждата и възможността да се грижим за здравето си с помощта на най-новите технологии!

Снимка: (c) facebook

Напиши коментар

Количка

X