Мнението на наши клиенти за продуктите на Нуга Бест

Почти като в приказка

Иван Иванов, психолог

В залата на Нуга Бест дойдох преди повече от седем години. Моята одисея е от 25 години: много боледувах, смених много лекари от две държави, дал съм страшно много пари за лекарства. Моя приятелка ми препоръча да отида в залата на Нуга Бест. Не знаех какво да очаквам, но започнах ежедневно да правя масажи на оборудването. Още на втория-третия ден се почувствах много по-добре. Когато дойдох в Нуга Бест имах много проблеми: с панкреаса, с вестибуларния апарат, със стомаха, чести разстройства. Имах силни главоболия, а имунната ми система бе срината. междувременно и в България, и в Германия се лекувах и с алтернативни методи: масажи, иглотерапия, но подобренията бяха само временни.

Почти като в приказка

Иван Иванов, психолог
Иван Иванов, психолог

След две години ежедневни масажи на оборудването Нуга Бест състоянието ми започна да се подобрява. В залата дойдох 65 килограма ( при ръст 1,80 см ), доста под нормалното тегло, защото не можех да се храня нормално. Постепенно качих килограми и сега тежа 80 килограма. Вече мога да ям каквото си поискам, нямам никакви болки в стомаха, киселините се премахнаха и се чувствам много по-добре.

Ежедневните масажи подобриха състоянието и на вестибуларния ми апарат. Това го разбрах, когато трябваше да летя от България до Германия. Когато посегнах да си взема хапчетата от чантата, разбрах, че съм ги забравил. До този момент винаги пиех лекарства, когато пътувах със самолет или с кола. Този път ми се наложи да летя, без да съм пил лекарства. За моя приятна изненада нямах абсолютно никакъв проблем по време на полета.

Забелязах, че имунната ми система също се укрепи. Преди много мръзнех. След две години използване на оборудването аз нямам никакви проблеми през зимата. От личен опит разбрах, че оборудването Нуга Бест действа цялостно на човека и укрепва психиката му. Още след петия масаж започнах да заспивам; възстанови се спокойствието ми.

За мен Нуга Бест
е превенция на здравето.
Превенция на здравето

Открий я, сподели я!

Повече от пет години се налагаше да съчетавам служебните си задължения с посещения в залата на Нуга Бест. Преди да се върна от Германия, си закупих от там масажно легло от друга корейска компания. Но двата масажа, които правих на него, не ми даваха този ефект, който получавах от единия масаж на оборудването Нуга Бест. Затова, когато успях да си събера пари, реших да си закупя точно оборудването Нуга Бест.

Моята майка също преживя много подобрения след като започна ежедневно да прави масажи. На първо място се подобри съня й. Години наред тя използва сънотворни таблетки, които вече не й помагат. Сега сънят й е спокоен и дълбок. Тя доби повече енергия и има повече сила. Имаше нервен стомах, но и това е вече само неприятен спомен. Успя да избегне операция на менискус. използваше ежедневно масажното оборудване и проектора към него. До ден-днешен няма болки. С напредването на възрастта получи и перде на очите, но вече от една година зрението й започна да се подобрява.
Всеки ден карам майка си да прави масажи на оборудването Нуга Бест, защото искам майка ми да бъде здрава.
Четиридесет години тя работи като оперна певица в Германия. Но малко след като се пенсионира, тя изгуби гласа си. Лекарите в Германия казаха, че това е причинено от бактерия и предписаха лекарства. Проблемът си оставаше.
Мечтаех да помогна на майка си, за да живее достойно старините си. Затова й закупих  турманиевото шалче, което тя започна да носи постоянно. След известно време започна да усеща подобрения, докато в един момент гласът й се възстанови напълно! Дори започна отново да пее! Когато отиде на лекар, изследванията потвърдиха, че бактерията я няма. Наред с това мама се избави от главоболие и световъртеж, а паметта й стана по-услужлива.

Безкрайно съм щастлив, че аз и семейството ми можем да използваме уредите на Нуга Бест. Всичко, което сме преживели с Нуга Бест е класа и е почти като в приказка!

Напиши коментар

Количка

X